انجمن نور كم بينايان و نابينايان استان مازندران
انجمن نور
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 آبان 1393برچسب:, توسط مليحه.ى |

 

درمان یکی از عوامل کاهش بینایی وراثتی کشف شد

محققان دانشگاه کلمبیای آمریکا موفق شدند با استفاده از ژن درمانی یکی از عوامل کاهش بینایی وراثتی به نام «رتینیت پیگمانتر» (RP) را در چشم دو بیمار درمان کنند.  

به گزارش ایرنا از هلث،بیش از 60 ژن مختلف در ابتلا به بیماری رتینیت پیگمانتر دخالت دارند.

محققان با استفاده از سلول های بنیادی گرفته شده از سلول های پوست ، علل خاص ابتلا به بیماری چشمی «رتینیت پیگمانتر» (RP) را که منجر به کوری یا اختلال شدید بینایی می شود در هر بیمار بررسی کردند.

محققان با آزمایش سلول های شبکیه که از سلول های بنیادی در آزمایشگاه درست شده بود، متوجه شدند که بیماری RP در چشم دو بیمار با جهش یک ژن به نام MFRP ارتباط دارد.

سپس دانشمندان با استفاده از یک ویروس، نسخه های عادی این ژن را به سلول های شبکیه چشم وارد و عملکرد این سلول ها را بازیابی کردند.

پروفسور «استفان تسانگ» از دانشگاه کلمبیا که ریاست این مطالعه را بر عهده دارد، گفت: استفاده از سلول های خاص هر بیمار برای تصحیح دقیق نقص های ژنتیکی او، ابزار دیگری در پیشبرد حوزه پزشکی فرد محور ارائه می دهد.

بیش از 60 ژن مختلف با ابتلا به RP ارتباط دارند و این موضوع مطالعه این بیماری را دشوار کرده است.

رتینیت پیگمانتر یک بیماری ارثی است که به صورت های مختلف به ارث می رسد

 علایم این بیماری به طور معمول با شب کوری شروع می شود و بعد از آن دید محیطی از دست می رود.

 

 

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 آبان 1393برچسب:, توسط مليحه.ى |

 

 

 

 

درمان نابینایی ژنتیکی نادر با ژن درمانی

جراحان در آکسفورد انگلیس با استفاده از یک روش ژن درمانی توانستند بینایی شش بیمار را ارتقا داده و از کور شدن آنها جلوگیری کنند.  

این عمل جراحی شامل وارد کردن یک ژن به چشم برای زنده کردن سلول های تشخیص نور بود.

پزشکان حاضر در این پروژه معتقدند که این روش می‌تواند در نهایت برای درمان انواع شایع نابینایی مورد استفاده قرار بگیرد.

کارآزمایی بالینی این روش از دو سال قبل آغاز شده و اولین بیمار آن، جاناتان ویات 63 ساله بود.

ویات به یک بیماری ژنتیکی نسبتا نادر موسوم به فقدان مشیمیه(choroideremia) مبتلا بود که منجر به مرگ تدریجی سلولهای تشخیص نور در پشت چشم می‌شود.

وی در زمان جراحی هنوز می‌توانست ببیند و امیدوار بود که این روش بتواند از وخامت بیشتر بیماری جلوگیری کرده و دید کمی را که داشت، نجات دهد.

این عمل جراحی نه تنها دید ویات را تثبیت کرد بلکه باعث ارتقای آن نیز شد. بیماران دیگر که در مراحل اولیه این بیماری قرار داشتند، با این درمان توانستند در توانایی مشاهده در شب خود پیشرفتهایی را تجربه کنند.

اگر پیشرفتهای مشاهده شده در بیماران ادامه یابد، هدف بعدی این پروژه، ارائه این درمان به بیماران جوان مبتلا به فقدان مشیمیه برای جلوگیری از نابینا شدن آنها خواهد بود.

محققان بر این باورند که موفقیت این روش در درمان فقدان مشیمیه به این معنی است که می‌توان از ژن درمانی برای سایر اشکال نابینایی ژنتیکی مانند دژنراسیون ماکولا استفاده کرد.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 آبان 1393برچسب:, توسط مليحه.ى |

جدید هیات رئیسه فدراسیون جانبازان و معلولان معرفی شدند

اعضای جدید هیات رئیسه فدارسیون ورزش های جانبازان و معلولان طی صدور احکام جداگانه توسط محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان، منصوب شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان، علیرضا صفار زاده به عنوان نایب رئیس، مجتبی قربان حسنی به عنوان دبیر، غلامعلی جعفرزاده، سیدعلیرضا حسینی، مجتبی رحماندوست و محمدعلی پورمختار به عنوان عضو هیات رئیسه و هادی رضایی گرکانی به عنوان خبره ورزشی، معرفی شدند.

همچنین بتول مشرف جوادی نیز بر اساس حکمی از سوی محمود خسروی وفا، ریاست فدراسیون، به عنوان نایب رئیس فدراسیون در امور بانوان و عضو هیات رئیسه منصوب شد.

 
نوشته شده در تاريخ شنبه 10 آبان 1393برچسب:, توسط مليحه.ى |
نقش چاي سبز در پيشگيري و درمان بيماري هاي چشم        منبع:   www.pezeshki.net
 

خبرگزاري ايسنا : درباره فوايد اعجاب انگيز چاي سبز و تاثيرات آن بر سلامت آدمي زياد شنيده ايد اما جديدترين خبر در اين زمينه، تاثير چاي سبز در پيشگيري از بيماري هاي چشمي است. پژوهش هاي محققان چيني نشان داده كه چاي سبز به دليل داشتن مواد معدني خاص، از بروز بيماري آب سياه جلوگيري مي‌كند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، «چي پوئي» و همكاران وي از دانشگاه «پكن» طي تحقيقات چند ساله خود روي اثرات چاي سبز بر روي سلامت انسان به اين نتيجه دست يافتند كه اين نوشيدني تاثيرات غير قابل باور و مفيدي بر سلامت چشمي و جلوگيري از بروز «آب سياه» دارد.

اين محقق در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي چين گفت: چاي سبز داراي ماد معدني و ويتامين‌هاي مفيد مانند ويتامين C، ويتامين E، لوتئين و زيسانتين است كه اين مواد از بروز مشكلات چشمي به ويژه آب سياه و آب مرواريد جلوگيري مي‌كند. البته اين موضوع بايد مورد آزمايشات ويژه و تكميلي قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاري شين هوا،‌ بر اساس گزارشات و تحقيقات صورت گرفته اين موضوع نيز به اثبات رسيد كه ساختار چشم مي‌تواند مواد مغذي و مفيد را به خود جذب كند و از اين طريق سدي در مقابل بيماريها بوجود آورد. به همين دليل است كه اين نوع نوشيدني به عنوان داروي گياهي براي بيماريهاي چشمي تجويز مي‌شود.
 

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.